måndag 20 oktober 2008

Oh my lord

Kanal 5 har ett program som började för några veckor sen som heter Färjan. Det handlar om människor som åker finlandfärja och helt felaktigt tror att det är tufft. Det är inte tufft, det är pinsamt.

Kanske har de fått denna vanföreställning av personalen som jobbar på båten som också helt felaktigt tror att det är tufft. Eh? Nej. Felfelfelfelfel! Det är i alla fall inte tufft om man heter Glenn, är kock, norrlänning och raggar på tjejerna i köket. Och tror att man är charmig. Fast man inte är det. Man är faktiskt lite kräkframkallande. En tönt, som vi säger på svenska!

Eller om man heter Håkan, är förvuxen bartender och tror att man kommer att få ligga. Kanske att man får ligga med snorfulla kärringar från Årjäng som är ifrån man och barn för första gången på tio år. Kanske att man får ligga då Håkan. Men om man ser ut som att man har köpt allt i Jack n Jones-butiken så får man verkligen inte ligga på land. Djeezus. Visst det är lite kul när Håkan sjunger med i dansbandslåtarna men alltså... Öh, du Håkan: Åttiotalet ringde, de vill ha tillbaka sin stil.

Men ingenting slår passagerarna. Oh my lord. De här människorna får mig verkligen att känna mig hellyckad. Som ett jävla geni. Som ett geni som dessutom är snygg. Och hanterar alkohol sjukt bra.

Måste komma ihåg att se nästa vecka igen!

Måndagar klockan tjugonollnoll. Kanal 5. Färjan. Check it out. Riktig självförtroendehöjare.

10 kommentarer:

S sa...

När jag såg det första gången satt jag bara och gapade. Jag kunde inte ta in det helt. Håkan. Fyllecellerna. Dansgolvet. Det blev overload.

Men nu kan jag hantera det. Nästan.

emster sa...

Hahahahaha! Ja verkligen. Precis så där är det. Helt ofattbart!!

karro sa...

hahahaha!!!! synd att man inte har 5:an!!!

Anonym sa...

Jag klarar inte att se det. Är nog inte tillräckligt tuff. Jag blir ledsen. Stackars dem! Stackars deras män och fruar och barn som är hemma... :(

/Mela

Felicitas sa...

Usch och fy och vedervärdigt för det där! Glad att jag slipper se skiten och ännu mer tappa tron på mänskligheten! :P

A. sa...

Är det inte lite fascinerande att allt Håkan dessutom kan säga verkar vara "inga konstigheter".

Kanske skulle någon säga att man inte behöver lägga till det efter varje mening. :-)

Men ärligt, jag har haft skitkul på såna båtar. Men det var ju iofs ett tag sen. :-)

emster sa...

Karro: hehe, ja jobbigt med bara tre kanaler hur klarar du dig :-)

Mela: Mmm, det är lite sorgligt. Tydligen hade en hel del människor ringt kanal 5 och bönat och bett dem att inte visa för att deras fruar, barn, män, famlij oc h vänner sitter hemma och måste genomlida detta...

Felicitas: Du får titta på din gulle-vovve ist! :-)

A: Hehe, kan du inte ta en ny tur, för gamla tiders skull. Du kan väl hälsa till mig på tvn!?!

A. sa...

Åker jag på en ny vilket iofs är otroligt så lovar jag att hälsa till dig! Jag och Håkan :-)

emster sa...

A: sweet!

Sofy sa...

Klockrent Emster. Så jäkla klockrent.

Inte lika klockrent: MIn sambo ska på grabbhelg om några helger. De planerara att ge sig iväg till en färja. Jag har försökt få dem att inse att det inte ens är coolt att åka dit och veta att det är ocoolt. Att det likosm INTE HJÄLPER att man gör det med medvetet cool stil och INTE har på sig jackandjones ribbstickade v-ringade tröjor med dålig passform och ett "coolt" tryck å vänster sida av magen. Det kan bara bli fel. Jga muttrar dessutom att folk blir för fulla och hånglar med fel personer på färjor. Han lyssnar inte. Jag skäms. Jag skäms redan nu. (Men genom mitt avståndstagande separerar jag mig från att höra till och tycka att "grabbhelg på färja, vilken tokrolig idé!". Suck.