fredag 3 oktober 2008

Är Lars ett cp?

Jag vet att det är töntigt men jag måste Idola lite. Har några få reflektioner som måste ut annars finns det risk för att jag spräcker en ven, får hjärtinfarkt eller måste gå ut på balkongen och skrika ut min frustration över hela Kungsholmen. Och det regnar så helst inte.

Allvarligt. Jihde är fan årets mupp. När han ställer sig och pekar på idolerna och skriker deras namn så kräks jag lite i munnen. Han ställer sig alltså och och håller handen ovanför deltagarens huvud, pekar ner på denne och skriker namnet. Sådär utdraget som han tror att Ryan Seacrest skulle göra. Han gör det om och om igen så han måste ju tro at det är coolt. Jihde, du är hopplös. Och sluta med Härenstam-armarna. Det är pinsamt. Och Ryan Seacrest skulle aldrig. Han skulle a l d r i g.

For fuck's sake Jihde!

Från början tyckte jag att flummet Lars var en riktigt skön lirare. Värsta hippiebarnet. Men nu börjar jag undra om han inte är lite, lite efterbliven. Varför kan han inte bara svara på frågorna? Hur svårt kan det vara?

Nä, årets behållning är Loulou. Hon är härlig. Skulle jag se henne på stan skulle jag inte kunna hålla mig. Jag skulle gå fram, slå armarna om henne och aldrig släppa taget. Jag skulle krama henne för glatta livet och bara: Snälla Loulou sjung en sång!

5 kommentarer:

Anonym sa...

>>Jag skulle gå fram, slå armarna om henne och aldrig släppa taget<<

Heheh skulle aldrig funka, du får nöja dig med en klapp på axeln.

emster sa...

Eh... "Ludvig": Kul. Verkligen. Jättekul.

Anonym sa...

Lars är en konstnär! Jag gillar honom ;) men Loulou är bäst!

emster sa...

Ia: hehe, ja han är lite lik Pål Hollender...

:-)

Anonym sa...

jag har träffat loulou mfl från idol idag... hihi