söndag 9 maj 2010

Profylax

På frågan om hon hade nytta av profylaxen sa Äpplet:

"Jag hade det hemma, då tänkte jag på det och hade nytta av det. Men inte när vi var på bb. Då försökte jag bara klara av att andas. 'Andas' skrek bm hela tiden. Så jag vet inte om jag höll andan hela tiden eller vad jag höll på med. "

Jag och Jäl har inte bestämt om vi ska gå profylax. Kanske bara köper dvdn.

7 kommentarer:

Medelklassman sa...

Gå. Sjukt värt det.

emster sa...

är det det? ja mike o äpplet tyckte också det var bra. alla som har gått verkar supernöjda. men verkar alla som inte har gått verkar nöjda ändå... men man kanske får ett "inre lugn" att man har förberett sig. Speciellt jag som inte har ngn smärttröskel och spyr så fort jag får ont. jag kanske behöver gå. Kan ju vara så. att andra som inte känner lika bra som jag, de kan hoppa. men jag som är så känslig, jag kanske verkligen måste gå. Jag kan ju inte ligga där och kräkas! ja, du har rätt. vi borde gå!

Tehataren sa...

Håller med 30+!
Annas Profylax Is the Shit!

Frun hade precis hur sjukt galet mycket hjälp av det som helst genom alltihop!

Alla får inte riktigt ihop det, och alla har inte jättenytta av det, men de som har det är hysteriskt lyckliga att de gjorde det.

Gå en riktig kurs, och inte bara BVC:s, och framför allt inte bara dvd:n.

Gå riktig kurs.

Annas profylax!

Tehataren sa...

Ja, just det.

Och gör det ihop, så Jäl vet vad det är också, för då kan han hjälpa!

Jag lärde mig en miljard saker som jag var glad att jag kunde när det gällde sedan.

emster sa...

jag trodde att man typ "måste" gå ihop, att annars det som ingen meningen att gå?

Sofia sa...

Verkligen. Annas profylax. Förändrade hela vår inställning till förlossningen. Istället för att jag skulle RÅKA UT för den och A bara skulle kunna kolla på så kändes det plötsligt som att det var VI som skulle gå igenom den tillsammans, blev nästan pepp! A blev en sjukt viktig och aktiv del av den och jag behövde inte vara ensam i det jobbiga. Det var GRYMT.

Tehataren sa...

Ja, man SKA gå ihop. Det är grejen. Åtminstone med Annas Profylax, men alla fattar inte det. du och Jäl är ju skärpta, men ändå. Det är ju liksom trots allt inte självklart, eftersom det är du som ska klämma fram den, men ändå!