fredag 3 september 2010

det här får man inte klaga på som småbarnsförälder

men asså det är ganska jobbigt för Dejan vill inte vakna och äta på nätterna. Hon liksom LÅTSAS sova. Jag ser hur hon kollar lite med ena ögat och så försöker jag få henne att bli intresserad av bröstet och hon ba "tralala här ligger lilla jag och sover" och jag ba "haha, nu går jag upp och BYTER BLÖJA då vaknar du nog minsann och vill äta" *sprängfyllda bröst* *ajaj* och hon ba "om jag ligger helt lealös under bytet fattar inte kärringen att jag är vaken" och jag ba *tänder lampan* och Dejan ba "zzz".

Så jag går upp och sätter mig i soffan och försöker visa bröstet. jag ba "kolla dejan vilket fint bröst. vill du suga på det?" och hon ba *gör munnen till ett sträck och vänder bort huvudet. jag börjar svettas och typ trycker in tutten i minnen på henne. hon låtsas sova. jag börjar nästan grina av stress. vi går och lägger oss.

hela förmiddagen är hon vrålhungrig och HÄNGER vid bröstet som om det inte finns någon morgondag. hinner knappt kissa. asså hon till och med ligger och klämmer ut bajs där. eller somnar och BÖRJAR GRINA (well, thank you).

iaf. det är så jobbigt. min femveckors vill bara sova hela nätterna.

3 kommentarer:

Mirijam sa...

Det här får man inte klaga på som ickesmåbarnsförälder: men kära hjärtat vad det bloggas lite. Hoppas ni mår bra, puss puss

Miss Baglady sa...

jag vill veta meeer om småbarnstiden.. Berätta berätta!!

Miss Baglady sa...

JAG SAKNAR DIIIG!