fredag 21 september 2007

Detox

I dagarna tre har jag och Bollan (fd kollega) hållit på med detox. Vi rensar kroppen på gifter och slaggprodukter. Det innebär att man i princip är vegan. En vegan som äter fetaost, halloumi och chevré, men som absolut inte dricker kaffe, te eller alkohol. Man får inte ens salta maten (vilken mat?)!

Det går knappt att beskriva hur de första dagarna var. Huvudvärken var total. Armen bara skulle till kaffeknappen på automaten på jobbet. Jag gick ut i köket och hämtade saltet, fick vända och ställa tillbaka det. Somnade redan vid tio på kvällen. Barnsligt trött. Andra dagen var bättre. Som dag ett minus lite huvudvärk. Dag tre har varit bra. Nu väntar jag bara på att börja glänsa. Enligt Bollan gör man nämligen det. Glänser. Det lyser om en, så fräsch blir man. Hennes kompis gjorde det i alla fall. Och gick ner fyra centimeter över rumpan. (!!)

Men nu, dag tre, är huvudvärken över och jag inväntar mitt glänsande. Ska bli så kul att vara en sån tjej som lyser. Ser verkligen fram emot både det och att bli av med fyra centimeter över stussen!

Nästa gång ni ser mig kanske ni inte känner igen mig för att jag är så fräsch…

Ps. Idag fick jag blommor på jobbet! Fredagar rules!

4 kommentarer:

Felicitas sa...

Oj! Detox minsann?! Men örtte måste du väl få dricka?! Det är ju inget koffein i det... Låter hur som helst väldigt hälsosamt..

emster sa...

Jo det är väligt hälsosamt tydligen... Örtte går bra, dricker det en del...

Men det var sagt att man skulle bli så pigg efter tre dagar... Jag är inne på dag 4 och är inte alls pigg. Bara sugen på vin och kött typ...

Ahhhhh!!!

Men tanken på att man blir fräsch inifrån är väldigt motiverande!

Anonym sa...

Oj! Man kanske skulle ge detox en chans!(skrev botox först, vilket inte är samma sak...)Att förlora centimeter här och där samtidigt som man blir fräschare än en nyponros låter inte det minsta fel! Hur länge håller kuren på?

emster sa...

Kuren håller på i tio dagar... och man började faktiskt glänsa. Lite iaf :-)