fredag 31 augusti 2012

kolla film, barnfri helg

Jag och daniel har en barnfri helg eftersom, let's face, jag har kanske världens bästa föräldrar. Kan någon åka tillbaka till mitt tonårsjag och berätta det och tala om för mig att jag ska visa lite jävla tacksamhet. Jag behöver till exempel inte sula telefonen i dörren så att både den och dörren går sönder med motiveringen att "de inte fattar nånting". De fattar massor. Till exempel hur man tar hand om barnbarn.

Barnfria. Först tänkte vi gå på bio (efter middag på stan) men sen kom vi överens om att godis, chips och film i soffan var ännu mer soft så vi gick till ica och handlade och glömde chipsen på ica. Det var synd men life goes on.

Tyvärr finns det bara läskiga filmer på iTunes, i Teliabutiken och på Viaplay. Görs det bara hemska filmer nu för tiden? Fråga på det: varför?

Daniel föreslog fyra (läskiga) filmer. Jag sa nej till samtliga, kontrade med Mästerkatten i stövlar men han tyckte att vi vi väl kan skippa barnfilmerna när Daisy inte är hemma. Nu tittar vi på Offside på teven. Det är en komedi som jag dessutom redan har sett så det känns tryggt. Och så kan man blogga under tiden.

2 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Samma lika här. Bonusbarnen sover. Jag äter glass kollar Vänner samtidigt. Och bloggar.

emster sa...

Livet är gött