tisdag 31 januari 2012

spår 2012

2012 är året då vänstern åter får ett uppsving. Småborgerliga parmiddagar med lyxig mat får stå tillbaka för enklare knytkalas. Det kommer bli ”vulgärt” och ”vräkigt” med påkostade kyrkbröllop och förälskade par kommer att föredra pulserande storstadssemester framför kombinerad spa och slottsweekend. Unga par i storstaden söker balans i livet – att ha ett barn blir en livsstil.

Tränings- och friluftstrenden står i sig. Men tävlandet (exempelvis en Svensk Klassiker) är inte längre lika viktigt. Det handlar mer om att möta naturen och må bra för sin egen skull.

Bespottade och hyllade dieten LCHF tappar under 2012 sin sista glans. Den kommer till och med bli så pinsam att folk kommer att ljuga om att ha följt den. I december 2012 kommer den anses både ohälsosam och vara ett skamfyllt minne för många.

Modemässigt blir 2012 ett stiligt och färgsprakande år. ÄNTLIGEN blir jag åter moderiktig i mina pennkjolar. Mot slutet av året kommer vi vara inspirerade av Picassos kubism. Modebranschen tappar det helt och kommer anses slut over and done.

2012 är också året då kulturen flödar. Vi vill gå på teater, museum, utställningar med mera. Vi går på seminarier och föreläsningar. Bokklubbarna fullkomligt exploderar – ALLA ska läsa böcker. Kom ihåg att jag gjorde det först.

Inga kommentarer: