tisdag 31 januari 2012

wanted

Jag måste berätta ngt awesome. I förrförra veckan blev jag uppringd av en HEADHUNTER(!!!). Hon ba ”heeeeej, vi har fått ditt namn rekommenderat”. Och jag ba *flämtar i luren av upphetsning*. Hon ville inte säga vem som rekat mig, kanske är det ngn av er som ba ”jag vet en asbra periodbloggare, hon gillar katter och överkonsumerar vin. Kan starkt rekommendera.” och headhuntern ba ”intressant kombination” och sen ba *ring ring*

Iaf, det där jobbet var lite för DM-tungt för mig. Har börjat förälska mig i det här med strategisk marknadsföring och vill nog satsa lite mer på det. Så jag blir kvar där jag är ett tag. Men fattar ni, jag blev kontaktad, uppringd, wanted.

Förtydligande: det här är ett skrytinlägg.

Förtydligande 2: har stajlat min linkedin efter detta. Hon hade kollat på den. Mkt skämmigt.

6 kommentarer:

Josefine sa...

Aha! Vad kul! Påminde mig också om att jag har en linkedin som jag skaffade en dag och sen aldrig loggade in på igen. Kanske ska plocka bort den eller... göra nåt åt den. Får se. Är lat.

emster sa...

haha! jag med lat. var helt slut efter att ha uppdaterat den. inte van vid att berätta vad man gör bra etc.

det är bra med linked in tror jag.

Linn sa...

Jag blev headhuntad genom linkedin alldeles nyss. Och då har jag ändå bara en asful profil med en lightversion av ett CV på. Linkedin är nog rätt bra tror jag också.

emster sa...

jag håller på att uppdatera mitt cv nu för att kunna lägga till på linkedin. måste verka vass.

Malin sa...

Haha, jag undrade just varför denna Linkedin-frenesi kickade in. Very smart av dig. min ser ut som skit, orkar inte just nu.

emster sa...

Hehe. Fick ju P A N I K