fredag 12 augusti 2011

Wow

Jag dör av skäms över prince självförtroende/ego. Lika pinsamt (minst) som när Robyn mölade i sig en banan på scenen. Man ba mm psykadeliskt. NOT!"

Har även träffat miss muffin o mikebike. Älsky när folk är lika roliga/trevliga irl som på bloggen. Har försökt styra upp öl m inte skyldig i sex timmar men vi går bara om varandra i öl- mat- och toaköer.

Ps att prince spelar i wanna fuck you slowly musik. Kanske måste kräkas.

Bra idag: Jenny Wilson (legendariskt), janelle monae (överkoolt), the hives (humor och rock är mkt bra kombo) och thåström (hjärta!)4 kommentarer:

Limpy sa...

Jag vill ha mat.

inte skyldig sa...

Fasiken vad vi misslyckades.

Josefine sa...

Men alltså.. hur fan hann du blogga under tiden? Och tack! Detsamma! Nästa gång ska vi ses mycket mer (oj det lät nästan hotfullt ju.. men du fattar). Då får ni komma hit på middag. Eller är ni kattallergiker? De två sista åren har alla nya människor (på riktigt alltså) varit kattallergiker eller så har de gjort slut direkt när man börjat hänga.

emster sa...

Limpy: ät!

inte skyldig: vi var värdo!

Josefine: daniel är allergisk mot katt. men det är väl bara att ni skickar dem på "kolla" och betalar för sanering av lägenheten så kommer vi gärna. Närå, han får ta tabletter bara, så gör han när vi hälsar på hos hans mamma som har katt. det funkar fint. dessutom är jag ganska övertygad om att ni dammsuger oftare än hans mamma (hehe) OCH era katter är korthåriga. Annars kan vi bara mobba honom, typ kalla honom vek och sånt. slänga hans näsdukar, göra det till en grej! Det blir kul. MIDDAG hos er nästa gång! YAY! Och om ni kommer t sthlm: welcome till oss!