fredag 8 juli 2011

Det är över

I onsdags kom Daniel hem fr Riga för sista gången. Idag, efter lunch, går han hem från jobbet för att inte återvända på åtta månader. Min föräldraledighet kommer snart övergå i semester. Efter det väntar jobbet med utsträckta armar. Jag har lunchat med chefen och kollegor och alla pratar om samma sak, lönsamhetskraven, åtstramningarna. Jag tror att hösten kan bli tuff men jag har energi. Den sortens energi att sitta framför en dator och gå på möten, leverera texter osv.

På söndag åker vi på välbehövlig semester. Jag behöver väl i te säga att det har varit jobbigt att vara ifrån varandra, att vara ensam med en liten?

När vi kommer tillbaka fyller Daisy ett år. Ett år hörrni. Jag känner mig faktiskt inte ens som en tant när jag säger "vad fort det går". Det är bara en observation, ett konstaterande.

Jag har gått ner i vikt. Jag väger nu som innan graviditeten. Men tro inte att jag kan få på mig mina gamla jeans för det. I höst väntar träning. Jag längtar.

Allt det här skriver jag från min iphone. Datorn är trasig. Jag vet inte om det är mina eller daisys kladdiga fingrar som har förstört touch paden. Den ska lagas. Jag vill blogga igen.

Idag tänkte jag ta en thaimassage och även övertala Daniel att gå på fotvård. Mitt hat mot fötter sitter i. Sen mina vänner är det tvätta, packa. För nu är (helvetes jävla) Rigaperioden över. Nu väntar semester.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Åh äntligen ett inlägg från dig, bloggvärlden har varit tom utan dina inlägg!
Härligt med semester!
/Jenny

Miss Baglady sa...

ÄNTLIGEN. SAKNAT DIG!

S.W sa...

Äntligen! Både att Riga är över och att du skriver igen. Men jag får en dålig aning om att det inte kommer bli mycket bloggande under stundande semester...men det är okej så länge du lovar att ha det riktigt jävla fantastiskt!

Bolls sa...

Puss min fina smala vän!

emster sa...

kram på er! har saknat er också!

boll: haha!

Fifi sa...

Ja, men det går ju sjukt fort! Elly är redan tre månader och jag kan knappt fatta det.

Ha en skön semester!