fredag 14 september 2012

Kulturtant

I morgon ska jag träffa johanna (lillaj.blogspot.com) och Josefine (tuffast av alla, kan ej nya bloggadressen). Vi ska fika och sedan ska jag och tuffast gå på bio. Tuffast ba "jag kan tänka mig att se den nya dokumentären om Lars Lerin på Haga" och jag ba "eh visst, jame" *googlar Lars lerin* och hon ba "ja och så går ju palmefilmen" och jag ba "DEN HAR JAG HÖRT TALAS OM!" *mkt nöjd*

Då slår det mig. Hon är journalist och kulturell. Jag är marknadsförare och kommersiell. Det är så det är, ni vet, världens gång osv. Hon vet vilka kreddiga dokumentärer som går på finbio. Jag vet om filmer kommer dra in stålar och som någon gjort nån ball reklam för.

6 kommentarer:

Josefine sa...

Hahaha... Bara så du vet kan man inte klä sig marknadsförarmässigt när man går till Haga. Så att du tänker på det innan. Ta en sväng till Gudrun Sjödén.

Linn sa...

Avundsjuk! Jag är så avundsjuk.

Katta Kvack sa...

Mn åh! Är också avundsjuk.

emster sa...

Josefine: hehe okej. Jag ska se till att kulturkofta till mig.

Linn o katta: jag vet!! Skulle också va avis på mig!

Johanna sa...

Haha! Jag kan bara tänka iiiih vad det ska bli kul att se dig! ER såklart. Men dig lite extra eftersom du är utom räckhåll och jag ju kan hänga med J oftare :)

Tänker att jag kanske borde ha råpackat och grejat ikväll så att jag hinner hänga med på bion också, men ja. Den som lever får se. Jallafall häng! Med er!

Limpy sa...

Orättvist!