tisdag 23 februari 2010

Mellan jobb

Ju mer jag tänker på den här omorganiseringen desto mer förbannad blir jag.

Allra mest förbannad blir jag över att en av de nya tjänsterna är som "sales coordinator" dvs säljassistent. En av oss, ska alltså jobba som assistent, med att göra powerpoints och koordinera telefonmöten. Alltså på riktigt göra powerpointpresentationer åt lata jävar! En av oss ska bli assistent. Det är så omodernt och bakåtsträvande jävla stenålderstänk att jag fan blir helt jävla fittarg!

Assistent!

På riktigt bloggisarna. Jag dör dödens död av ilska.

Chefen visste ingenting om omorganiseringen och jag tror inte att han ser ngn plats för sig i den nya strukturen. Han har "gått hem för veckan". Han såg knäckt och besviken ut. Det var hemskt.

HR har låtit meddela att de som inte får plats i den nya organisationen ska få hjälp med att hitta en ny permanent lösning inom eller utom företaget. I processen ska man visa "respekt för individen". Tillfälliga lösningar, t ex vik kan bli aktuella.

Mitt stalltips är att jag får vara kvar tills aug, avsluta mina projekt och sedan gå hem på mammaledighet. Så tar man tag i problemet (jag) när jag kommer tillbaka. Dvs, jag får inte plats i nya organisationen. Man ska inte måla fan på väggen, men det är ganska lätt att tänka så...

7 kommentarer:

åsa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
åsa sa...

Shit... fy vad trist. Kanske är likadant på många ställen, men jag tycker att XX är helt extremt när det gäller omorganiseringar!

Men loosar de dig är de knäppa på riktigt. På riktigt riktigt alltså.

kram

Linn sa...

Åh Emster. Jag håller tummarna för att det går bra och du får göra roliga grejer och inte töntiga PPs.

karro sa...

usch, jobbigt. hoppas allt löser sig för dig. kram

Sofy sa...

Mäh, du är ju bäst. Passa dig för att visa de grymam bilderböckerna i powerpoint bara, då kanske du verkar vara som klippt och skuren för jobbet. Nä vad trist - jättetrist. Håller tummarna att allt kommer bli bra! (det är okej att få bryt också, kom ihåg det- man behöver inte bara vara stark när det känns skit) Kram

Miss Baglady sa...

Men shit vad händer? Vi måste luncha snart. Detta är ju kattastrof...

Ninde sa...

Risigt. Verkar vara "Hela Havet Stormar" på många arbetsplatser just nu. Hoppas det lugnat ner sig tills det är dags för dig att komma tillbaka sen.