tisdag 2 februari 2010

Jobbet

idag på jobbet, vi är ju så "med" så en av de höga danska cheferna hade spelat in en film som man kunde kolla på intranätet *groovy*. NOT. Jag deletade mailet utan att klicka på länken. Är hard core bad ass.

Sen gick jag och Strumpan och hade möte i cafét och drack te. Ni vet, mys på jobbet.

Iaf, när vi kom tillbaka satt Nita och kolla på den jävla filmen och jag blev sjukt sur och ba "hur fan kan han prata på DANSKA!?!?! "Som om nån fattar danska. Inte ens danskarna hajar ju det. Gick närmare. Inser att karln pratar engelska. Jag lovar. det gick inte att höra. Jag hatar att jobba i en organisation som finns i fler länder. Och jag hatar gubbar som "bryter".

Om det inte hade varit textat hade man ju fan inte fattat ett ord. Så dålig engelska. Borde vara olagligt.

Hatar: engelska på dansk dialekt.

Nya Killen ringde och frågade om jag ville följa med och briefa byrån på torsdag. Är just nu inne i en period med starkt hat mot reklambyråer så jag skyllde på att jag hade möte. Men nu ångrar jag mig. Vill träffa folk som inte jobbar på min arbetsplats. Vill träffa folk som inte jobbar i finansbranschen.  Måste se dem för att fatta att de finns på riktigt. (Hallå finns ni som inte jobbar i finansbranschen? Hoho?) Dessutom är det en byrå vi inte har jobbat med innan. De kanske är schyrrans. Kanske är de till och med kreativa. Haha. Ba skoja.

4 kommentarer:

Anonym sa...

*hatar med engelska med dansk brytning*

emster sa...

det är det värsta!

My sa...

Haha, det finns folk som inte jobbar i "finansbranchen"... *lovar*

emster sa...

My: lyllos er.