onsdag 2 december 2009

Way

My god. Har blivit testad på jobbet idag. Vi ska bli sån där "toyota wayade" och de gjorde en tidsstudie på mig.

Det satt en människa bakom mig hela tiden och var femte minut (inget skämt) sa hon/han "vad gör du nu?" och varje gång fick jag svara "eh jag mailar med en jurist" eller "jag ska ringa Nya Killen om en grej" eller "Nu ska jag pilla med en presentation jag ska ha på gruppmötet imorgon" eller "nu ska jag ringa Nya Killen igen" eller "eh, nu mailar jag med Compliance" eller "nu ska jag ringa en tjej om en folder vi ska ta fram och jag vill stämma av lite idéer".

Asså jag kommer bli benämnd som "maila-ringa-tjejen".

Jag var helt överlycklig när jag fick smita på möte med en produktägare. Jag ba "nu ska jag på möte". Han ba "okej, jag klockar dig". Han skojade till det lite.

På mötet var jag tvungen att spralla av mig. Ba typ snacka trams. Stackars produtkis.

Sen hade jag ju "anteckningar" att renskriva. (dvs ej maila eller ringa, kändes bra) *hehe*

Men asså värst var när jag fick tunghäfta vid ett samtal, skulle ringa en kvinna och ba glömde bort vad jag ville och hade aldrig pratat med henne innan och ba SVAMLADE. Hon ba "eh jag vet inte hur jag ska hjälpa dig" och jag ba "eh jag kan ju återkomma". *dör pinsamhetsdöden*

Halv fem gick tidskontrollanten. Jag gick raka vägen in till chefen och klagade om fiaskot med tidsstudien. Att jag säkert får dåligt omdöme och kommer att kallas "Maila-ringa" i alla evighet. Och att det inte är rättvist!

Fy fan. Kunde de inte gjort sin jävla studie på ngn annan!?! Dumma chefen som valde MIG!

Nästa vecka ska vi ha workshop om skiten. *förtränger*

Ps. Har bara vågat gå in på Fejan två gånger. Och fick ångest när jag fikade. Tvingade kontrollanten att dra av fem minuter på fikat för att jag tog en sväng om Compliance på vägen tillbaka. Jag ba "spontanmöte du vet".

3 kommentarer:

Jäl sa...

hehe tidsstudiemannen...*minns 90-talet*

emster sa...

då var du ju bara en bebis!

Tehataren sa...

Nån gjorde en ganska kul film om precis det där, hur lämplig svensk myndighet skickade 20 pers att sitta på en tennisdomarstol hemma hos någon stackars norrman, inte prata, inte synas, inte höras, utan bara anteckna hur de rörde sig i köket, så att man skulle lära sig hur man bygger bra kök.

Helt sjukt.