måndag 14 december 2009

Jul "kul"

Mon dieu, vad stressigt det blir när det lackar mot jul. Alla har möteshets och bokar in en på tusen möten så man hinner inte jobba.

Och - dessutom - var fan kommer allt folk i från? De vägrar flytta på sig! Får vredesutbrott varje gång jag går förbi Åhlens! Orkar inte med långsamma kärringar som breder ut sig något mer! Kan de bara ta sina fula kärringjackor och pannband och åka hem till förorten, tack!

Har ångest över julklapp till Jäl. Vill hemskt gärna reparera fiaskot med födelsedagspresenten genom att komma på världsbäst julklapp. Men det är faktiskt inte så lätt! Jäl är som en repad skiva. Eller som ett litet barn som bara kan ett ord: KRAM. Det är för bedrövligt. Jag fattar inte hur man kan önska sig så lite! Jag kommer på en massa saker hela tiden som jag önskar mig; kläder, smink, smycken, böcker, cd-skivor... Fattar han inte att vi lever i västvärlden. Industriland! Börsen har vänt liksom...

Jäl är så kräsen. Ingenting duger. En gång köpte jag ett munspel och en liten bok om att spela munspel för han hade sagt att han ville ha det.

Han har aldrig rört det munspelet. Femhundra spänn åt helvete.

När han ville börja sticka köpte jag stickor och garn.

Han stickade i cirka fem minuter sen dess har han inte tittat åt stickorna.

Asså, det är inte helt lätt. Ni ba tycker att jag är så hemsk mot Jäl och kallar honom "gluttis" el dyl. men JAG DÅ!?! Tänk er själva att köpa en massa presenter som hamnar på sophögen - oanvända! Det är förnedrande!

4 kommentarer:

Tehataren sa...

Det är faktiskt hemskt synd om dig.

Själv har jag hittat ultrapresenten till Honan här hemma. I år ska jag vinna. JAG ska ge bort bästa presenten!!!

Mirijam sa...

Fallskärmshopp, köra ferrari i 10 min, forsränning, frisörbesök, presentkort på tatuering, vinprovnings-kit.
Kanske.
Vad vet jag.
Svårt att slänga en upplevelse på sophögen tänkte jag.

Ninde sa...

Håller med Mirijam. Köp en upplevelse, på något du vet att han gillar. Mitt ex var inne på överlevnad och lone ranger stilen. Han fick ett par dagar i skogen på vatten o bröd i sällskap kompisarna och nån Mc Gyver typ. Sedan behövde jag bara le och lyssna lite förstrött när han kom hem och entusiastiskt la ut texten om alla superviktiga överlevnadsknep han lärt sig.. ;)

Jäl sa...

Nej nej, ingen upplevelse...jag har gjort lumpen och får inte hoppa fallskärm.

Jag har fortfarande planer på munspelet...jag ska bli som han i Wilmer X.

Det kan bli din julklapp till mig, att du ger mig munspelet igen.