torsdag 18 december 2008

Sell out

Jag vill absolut inte vara en sådan som säljer ut sig på sin blogg*. Verkligen inte. Jag har intigritet, nej, intigretit, nä men, integritet. Integritet! Så jag säger bara sånt som jag verkligen står för. Mmm. Det är viktigt för mig. Annars blir det inte trovärdigt.

Tycker därför att ni verkligen kan lita på mig när jag rekommenderar ett par grejer. De är väldigt prisvärdiga och mycket fresh!

Det första är Plackers – totalt fulländad produktutveckling av tandtråd. Tillfredsställelsen efter att ha använt Plackers är likvärdig med när man äntligen får kissa efter att ha hållit sig så länge att man svettas, har ont i ljumskarna och måste gå dubbelvikt för att inte börja grina/skratta hysteriskt och kissa på sig.

Den andra grejen jag vill pusha är, ta-da!, tops. Jag skälver till lite varje gång jag får sticka in en tops i örat och vispa runt lite. Det allra bästa är när topset blir täckt av gult öronvax. Då är det med välbehag jag tar en ny tops och utför samma procedur en gång till.*Jag är en som skulle sälja ut mig. Jag jobbar ju med marknadsföring. Det är mitt jobb att prostituera mig för Produkten. Vad förväntade ni er? I’m commercial.

2 kommentarer:

Ninde sa...

Du vet att öronläkare tycker lika bra om tops som lungspecialister gillar att folk röker va? Packar bara in vaxet längre in i örat sägs det...;)

emster sa...

Mmm. Och tydligen anledningen till att jag får vaxproppar ibland...

Men det är ju så sjukt skönt att topsa! Det är värt allt!