måndag 5 september 2016

Modetankar

Funderar en del på mode just nu. Å ena sidan vill jag hemskt gärna vara med på den här hashtagen om att livet är för kort för tråkiga outfits och gå med knallgula skjortor och chockrosa tajts till jobbet och bara tjoho här är jag, men å andra sidan vill jag ha fem genomtänkta outfits, klassiskt snitt i svart, mörkblått och kanske grå och inte ha ett behov av att köpa annat än underkläder och linnen. Liksom aldrig ha känslan av "jag har inget att ha på mig" för av de få plagg jag har är alla bra kvalitet, snygg passform och matchiga färger.

Hur gör ni? Jag fastnar i något slags tvångsmässigt hm-monki-shoppande helt drivet av tristess. Ännu en prickig tröja i säsongens färger adderas till en fucked up garderob.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Mitt mål är också några supersnygga basplagg som man alltid trivs i och som håller i 15 år, istället har jag kanske 3 såna plagg och en överfull kaosgarderob med random kläder där inget passar särskilt bra ihop. Kul. Många grejer från weekday som "känns piffiga" men sen sitter sådär efter 3 månader. Jaja, livet.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag tänker att jag skriver något här så får jag se alla andras briljanta svar, hehe.

Jag är också rätt kass på det där med garderob. Köper samma, köper fel, köper för mycket. Men jag har iaf kommit så långt att jag har rensat ut min garderob från alla kläder som "jag ska ha när jag blir smal igen" (okej då, förutom några som jag har extremt svårt att göra mig av med) och det var väldigt skönt. Mycket som försvann där. Tänker att jag ska inventera och skriva upp vad jag tycker behövs för att sen låta bli alla andra konstiga köp, men så långt har jag inte kommit än.