onsdag 5 december 2012

Belöning

Har bestämt mig för att ba göra't. Träna och gå ner i vikt. Och när jag når mål ska jag få nåt. Kan inte komma på vad jag vill ha. Hjälp?

3 kommentarer:

Maria sa...

Kanske en ärmlös klänning från ett onödigt dyrt, men jättefint, märke som Carven eller Betsey Johnson? Eller något gölligt från Modcloth (vars frakt- och momstillägg gör att man aldrig egentligen beställer därifrån) eller bara något fint och onödigt från Etsy?

Nu spinner jag iväg. Ser visst fram emot rätt mycket att själv få 1: klämma ut ungen och 2: fixa till utseendet fast framför allt 3: belöna mig själv för att ha lyckats med punkt 1 och 2.

emster sa...

etsy kanske är en bra idé. jag sa "resa till mallis för hela familjen" men daniel sa att då måste vi boka innan jag nått målet och då kanske jag lägger av. egentligen behöver jag ingen belöning för belöningen är ju att kläderna sitter snyggt.

Johanna sa...

Tips: morgonpromenader!

Jag fick också ett litet ryck nyss och ville få den där platta perfekta magen man alltid trånat efter. Gick en timme varje morgon i två veckor (före frukost), och vips hade tre-fyra kilon blåst bort. Så JÄVLA enkelt var det, är fortfarande i chock. (Har fortsatt fika mycket och köpa godis ofta, så metoden kräver inte ens att man skärper sig på sockerfronten, vilket jag är tacksam för pga svår gottegris. Och jag har iofs fortsatt att träna gym/olika pass några gånger i veckan också, men det var liksom morgonpromenaderna som var förändringen).

Heja dig!

Och hitta på nån go belöning, klart man ska unna sig :)