torsdag 14 juni 2012

Jag kan men appen hajar ju ingenting!

Idag är det torsdag och jag är mkt arg. Jag har ju installerat feedler app på iPad. Feedler 'snurrar' nu bara. Vägrar göra så jag kan klicka på mappen "top of the line bloggiez". Kan alltså återigen inte läsa bloggar. Förutom hannahannahanna som feedlerbajset uppdaterar hela tiden. Hanna är på konferens. Hon har hoppat spa-aktivitet m kollegorna till förmån för häng på hotellrummet. Hanna har även varit förlovad i tre år samt ätit lunch. Vad gör ni andra? Ni kanske kan rapportera här eftersom feedlerhelvetet vägrar berätta för mig.

6 kommentarer:

Linn sa...

Jag är sociala medier-social med vmhih-Maria på tre fronter just nu; facebook, twitter, sms. Vi gillar varandra kan man väl säga.

Johan sa...

Inte en rak lösning på problemet, men jag röstar för Reeder. Helt briljant på,iPad, iPhone och Mac.

Hanna sa...

FÖRLÅÅÅÅT!

Obs att Google Reader är så jävla bra, jag använder inte ens appen utan har bara gått in på sidan och sen lagt till den på hemskärmen.

Limpy sa...

Jag röstar blått i den här frågan. Dvs. Bloglovin'. Är inte briljant, men det är lätt att kommentera på bloggarna med Bloglovin'. Och kommentarer gillar vi.

Johanna sa...

Jag kan inte ens läsa bloggar i mobilen. Laddade ner en app för det, en gång. Den krånglade. Sen har jag aldrig mer försökt. Haha.

Men lycka till.

Miss Upsey Daisy sa...

Blogger har ändrat till någon annan värdelös version ... av sig själv. Mkt sur.