torsdag 17 november 2011

Hjälp mig, internet!

Katten nedan. Min dotter älskar den mer än sina föräldrar. OBS! Överdriver ej. Och OBS! Den håller på att gå sönder. Den analytiske drar här slutsatsen att vi står inför en katastrof.


Snälla internet, hjälp mig hitta en till! Den är från Sia for kids och lystrar till namnet "katten". Vill man att barnet inte ska förstå säger man "c to the a to the t". (Katten är internationell).

4 kommentarer:

emve sa...

Ser den ut såhär ny?
http://www.fullero.nu/web/site/artikel/sia-kids-cat/

Ska hålla ögonen öppna.

Johan sa...

Jag börjar med att säga: Jag har ingen sådan CAT som du letar efter. Vill bara känna mig lite viktig med att säga att min 2-åring också är helt besatt av sin Kisse från IKEA. Har inte ännu börjat glipa i sömmarna men vi vet både du och jag att den dagen kommer att komma. Och då kommer jag också att efterlysa en ny Kisse på internetz. Kul blogg med roligt språk. Gubbigt sagt men hey, jag är gubbe.

Medelklassman sa...

Barn måste lära sig att saker försvinner. Det är en del av att växa upp.

/Hårda pappan

emster sa...

emve: tusen tack för tips. daniel ringde och de var slut tyvärr! men herregud, när man såg bilden på de nya katterna inser man hur hemlös daisys katt ser ut! hoppas allt är bra med dig!

johan/gubbe: tack för tips. ska helt klart besöka ikea och se om en alternativ kisse kan duga. ikea = bra prisklass och man kan köpa fler ifall den skulle falla madame i smaken.

plusset: sådär säger du bara för att göra mig upprörd! /mysmamman